• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Varga András

fotográfus

Régi születésű vagyok, a napvilágot 1951-ben láttam meg, az északi országrészen, Rudabányán. A fotózás mindig érdekelt, majd a munkahelyemen mélyedtem kicsit jobban bele. 1978 óta, míg nyugdíjba nem mentem, a sok nevet használó Növényvédő Állomáson dolgoztam, mint mezőgazdasági mikológus. Munkámhoz tartozott különböző kártevők, kórokozók dokumentálása, és ez a fotóval volt a legegyszerűbb. Megtanultam az alapokat, hívást, nagyítást, és még a színes laborálásba is belekóstoltam. Elmerültem a mikro és makro fotózásba, amit nagyon élvezek, hisz olyan dolgokat látok, ami fölött többnyire átfut a tekintetünk. Lassan rájöttem, hogy a fényképezőgép másra is jó, nem csak dokumentálásra, és próbáltam megörökíteni a nekem tetsző, érdekes dolgokat. Elsősorban a természetet szeretem, különösen Mártélyt, és környékét. A Mártélyi holtág, ha, szereti az ember mindig mutat valami újat, és szinte percenként változtatja arcát. 

2004 óta voltak képeim falon Hódmezővásárhelyen, Szegeden, Sárospatakon, Mórahalmon, Szentesen, Makón, és természetesen Mártélyon.

Varga András

alkotásai

Elérhetőségeink

A MagyarGaleria.hu-t a Bíborördög Kft. üzemelteti.

6800 Hódmezővásárhely

Püspök utca 12.

T:   +36 70 978 60 48

E:  info@magyargaleria.hu

Iratkozzon fel Ön is a hírlevelünkre!

A MagyarGaleria.hu-n szereplő fotókat szerzői jog védi, azok bárminemű felhasználása - letöltése, nyomtatása, máshol való megjelenítése (a honlap biztosította megosztáson túl) - csak a szerzők engedélyével történhet.