• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

RÓLUNK

A MagyarGaleria.hu honlapot működtető cégünk családi vállalkozásként már 1994. óta foglalkozik számítógépes grafikai tervezéssel és nyomdai ügyintézéssel. 2003-tól társas vállalkozásként, Bíborördög Kft. néven folytatjuk munkánkat ezeken a területeken. Fő profilunk azóta a digitális nyomtatás, sokszorosítás, nagyformátumú művészeti minőségű nyomtatás.

A számítógépes grafika, a fotózás és a nyomtatás szeretete hozta létre ezt a honlapot.

MIÉRT MAGYARGALERIA.HU?

KÜLDETÉSÜNK

Digitális grafikával és fotózással 'megfertőzött' emberként, és nyomtatással foglalkozó vállalkozóként számtalan kiváló fotóssal, grafikussal, festővel találkozhattunk, akiknek művei a számítógépen 'porosodnak', jobb esetben a közösségi médiákon jelennek csak meg. 


Miért ne lehetne az ő képeiket is megvásárolni, és lakásaink dekorációjaként használni? Nem lenne jobb, ha nem csak a lakberendezési áruházláncok által pártolt külföldi művészek alkotásai közül választhatnánk?

Közöttünk élnek azok a magyar amatőr és profi alkotók, akik érdemesek arra, hogy képeikben gyönyörködjünk nap mint nap!

Nekik és Önnek kínál lehetőséget a MagyarGaleria.hu.

 
Biborordog-csik.jpg

Elérhetőségeink

A MagyarGaleria.hu-t a Bíborördög Kft. üzemelteti.

6800 Hódmezővásárhely

Püspök utca 12.

T:   +36 70 978 60 48

E:  info@magyargaleria.hu

Iratkozzon fel Ön is a hírlevelünkre!

A MagyarGaleria.hu-n szereplő fotókat szerzői jog védi, azok bárminemű felhasználása - letöltése, nyomtatása, máshol való megjelenítése (a honlap biztosította megosztáson túl) - csak a szerzők engedélyével történhet.