Gyakran Ismételt Kérdések

Frequently asked questions

Még mindig van kérdésem. Hogyan tehetem fel?


Ha bármiylen kérdése volna az általunk forgalmazott képekkel kapcsolatban, keressen bennünket nyugodtan, szívesen segítünk. Egy új kérdés feltételéhez használja az oldal jobb alsó sarkában lévő beszélgetés ikont, vagy hívjon minket telefonon. Telefonszámunkat megtalálja az "Elérhetőség" menüpont alatt.
A termékek ára tartalmazza a postaköltséget?


Igen, a feltüntetett árak tartalmazzák a képek biztonságos csomagolásban történő kiszálíltását.
A rendelésem leadását követően mennyi időt vesz igénybe a elkészítése és szállítása?


Az átlagos kivitelezési idő 5 munkanap. Ha Ön ernnél hamarabb szeretné megkapni rendelését, kérjük, jelezze azt felénk, és igyekszünk minél hamarabb indítani a szállítást.
Csak szabványméretű képek közül tudok választani?


Webáruházunkban az adott méretű képek közül tud választani, de ettől eltérő méretben is el tudjuk azokat készíteni. Ha egyedi igénye volna, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén, s mi egyedi ajánlatot adunk Önnek a kért kivitelre.
Milyen fizetési lehetőségek közül tudok választani?


Többféle fizetési mód áll az Ön rendelkezésére. Fizethet: - bankártyával - előreutalással - de utánvéttel is.
Milyen kivitelei lehetőségek közül választhatok?


A képeket minden esetben minőségi alapanyagokra nyomtatjuk, melyek több évtizedig megőrzik a színeket. A nyomatokat ezután keretezzük, hogy Önnek már csak fel kelljen akasztani a falra. A vászonképeket vakrámára feszítjük, opcionálisan kérhető ehhez a kivitelhez fekete árnyékkeret is. A művészpapírra nyomtatott képeket hagyományos keretléccel keretezzük.
A képeket keretezve szállítják?


A képeket minden esetben falra akasztható kivitelben készítjük el. Kínálatunkat a vakrámára feszített vászonképek mellett művészpapírra nyomtatott keretezett képek alkotják. Ha Ön mégis tekercsben kérne egy adott művet, vagy a honlapon jelölttől eltérő kerettel, keressen bennünket bátran elérhetőségeink egyikén.
Kérhetek egyedi keretezést?


Webáruházunkban típuskereteket kínálunk, de természetesen van lehetőség ezektől eltérő keretek beszerzésére is. Ha egyedi igénye, elképzelése van, kérjük keressen meg bennünket elérhetőségeink egyikén.
Általam beküldött fotót is kinyomtatnak?


Igen, a művész nyomatok mellett erre is van lehetőség. Ha saját fotóját szeretné múzeumi minőségben kinyomtatni, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.
Az én alkotásaim is felkerülhetnek a webáruházba?


Honlapunk nyitott minden magyar alkotó számára, aki nyomtatásban szeretné értékesíteni kiemelkedő vizuális művét. Szívesen fogadunk fotókat, digitális grafikákat, festmény reprodukciókat. Részletes információkért keressen bennünket személyesen!
Mit jelent az, ha egy kép limitált példányszámban készül?


Minden kép alkotója meghatározhatja, hány darabot szeretne értékesíteni az alkotásából, ezzel is növelve annak értékét. Általában ez a szám 10-25 példány. Tehát, ha ezt az eladási számot eléri egy adott kép, akkor az lekerül a webáruházból. A limitált művész nyomatok keretezés előtt alkotójuk által lesznek aláírva.